Bouillon - 24 GETROKKEN - met groenten van Landgoedtuinderij Het Singraven

Artikel 4 van 4
€ 11,28 (exclusief btw)

Onze voorouders maakte voor herstel al bouillons. Bouillons van beenderen getrokken van biologische aard, zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. In onze bouillons zitten stoffen die we nodig zijn vooral bij herstel van bijv. griep of verkoudheid. Vanouds het beste medicijn!

Onze bouillon wordt gemaakt van beenderen van biologische koeien die gegraasd hebben in kruidenrijk grasland van de Dinkel. Deze bouillons zijn rijk aan natuurlijke mineralen die we nodig hebben voor onze gezondheid. De groentes komen van biologische groentekwekerij ‘de Witte Raaf’ van Landgoed het Singraven.

Onze Bouwstenen halen we uit voeding. Vergelijk een fazant met een plofkip qua gezondheid. In onze bouillons zit de échte collageen die onze voorvaderen al gebruikten voor herstel. Collageen hersteld de darmwand, de spieren, de botten, het kraakbeen maar ook je huid. Samen met de mineralen herstelt het snelste na een griep of verkoudheid.

Collageen is een lijmvormend eiwit belangrijk onderdeel van het bindweefsel in het lichaam van mensen. Collageen is goed voor huid, botten, pezen, kraakbeen en je tanden. Het beschermd je immuunsysteem en afweersysteem, weerstand en immuniteit.

Prijs € 12,14 incl. BTW

500 gram / 0,5 liter

© 2014 - 2024 boergondisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel