BETALEN

De prijzen van de producten in de webshop zijn allemaal vermeld in Euro's, exclusief BTW & verzendkosten.
U kunt betalen door gebruik te maken van de volgende betaalmethoden:

- iDeal

iDeal wordt afgehandeld via de beveiligde internetkassa van Sisow.


- Bankoverschrijving

Bij overschrijven maakt u het openstaande bedrag over op rekening IBAN nummer NL33 TRIO 07849440 08 / BICcode TRIONL2U t.n.v. H.C.M. Boomkamp te Denekamp. Vermeld bij deze overschrijving het ordernummer.

Het bedrag dient binnen 10 dagen op onze rekening te staan. Is dit niet het geval dan wordt uw bestelling geannuleerd.


VERZENDEN

Bestellingen die voor dinsdag 10.00 uur worden gedaan, worden standaard op donderdag met een koel/vrieswagen bezorgd tussen 8.00 en 18.00 uur door onze logistieke partner Vers & Fijn. Van hen ontvangt u op de dag van bezorging een mail waarin het tijdstip staat vermeld hoe laat de bezorger bij u thuiskomt. Vers & Fijn levert door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor bezorgen op de eilanden, in België en Duitsland kunt u contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Optioneel: Is donderdag geen geschikte dag? In overleg kunnen we het pakket ook op een ander moment laten bezorgen. Ophalen bij ons op de boerderij is ook mogelijk.

Verzendkosten
Versproducten gekoeld of bevroren versturen brengt uitdagingen met zich mee. De kosten hiervoor zijn dan hoger dan bij een ‘standaard’ pakket. Deze kosten hebben we niet doorberekend in onze producten; we houden namelijk van transparant werken. Hierdoor zijn de verzendkosten wellicht wat hoger dan dat u gewend bent. Zie hieronder de bijdrage die wij vragen om uw bestelling gekoeld of bevroren te leveren:

€ 17,95 incl. BTW verzendkosten per bestelling ongeacht het aantal kilo's 

Verzenden Big Green Egg en houtslkool in overleg

 

 

© 2014 - 2024 boergondisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel