WAAROM IS DINKELDAL BOTTEN BOUILLON ZO GOED VOOR ONS?

Botten bouillon is een van de oudste voedselbronnen.

Vele stammen en volksdelen over de hele wereld hebben vanuit hun ervaring veel baat bij ondersteunend gezonde middelen te gebruiken vanuit de basis van de natuur.

Onze voorouders gebruikte al duizenden jaren de botten voor een voedende bouillon.

Om weer op krachten te komen na een operatie, ziekte of een griep gebruikte men Oer bouillon maar dan wel getrokken van beenderen van dieren uit de natuur waar de vitaminen en mineralen waren opgeslagen in het been en het merg. Op Landgoed Erve Elferman hebben we koeien die in het Dinkeldal grazen en zijn daarom uitermate geschikt voor deze Oer bouillon. Het Dinkeldal staat bol van grassen en kruiden en een rijke bodem vol mineralen waar vroeger de Dinkel buiten zijn oevers kwam. Vandaar dat ons Dinkeldal vlees aan de eisen van omega 3 voldoet met grassen en granen gevoerd uit de natuur. Industrievlees is omega 6 omdat het is gevoerd met gemanipuleerde soja en mais. Op Landgoed Erve Elferman wordt volstrekt GEEN kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt.  

48 Uur worden de beenderen met merg getrokken op 70 graden Celsius samen met de biologische ui, wortel, knoflook, selderij van landgoed tuinderij De Witte Raaf van Landgoed het Singraven in Denekamp. Een snufje zwarte peper, steenzout en een scheutje appelazijn maken deze bottenbouillon helemaal krachtig op smaak.

Algehele ondersteuning voor je gezondheid

Voel je je ziek, zwak of grieperig, bottenbouillon heeft een ontstekende remmende werking en het immuunsysteem werkt kalmerend en versterkend.

Collageen voor je huid

Bottenbouillon is beter dan botox, het helpt bij de natuurlijke opbouw van nieuw weefsel, elasticiteit, cellulitis s en rimpels.

Gezonde darmen

Gezond begint bij de darmen. Veel immuunziektes komen voort uit de darmen. Botten bouillon kalmeert de darmen en hersteld en verstevigd de darmwand. Collageen zet zich om in gelatine door lange tijd te koken. Gelatine is goed voor de spijsvertering en de darmen. Voor mensen met een lekkende darm, maagzweer of een voedselallergie zijn gebaat bij extra gelatine. Bottenbouillon heeft een aantal ontsteking remmende aminozuren zoals glutamine.

Sterke botten

Het verstevigt je eigen botten door een flinke hoeveelheid aan Calcium, Magnesium, Fosfor, Selenium daarnaast bevatten botten aminozuren, Glucosamine en Chondrionen voor de soepelheid in gewrichten en bindweefsel. Gezonde tanden en helpt bij nieraandoening en een gezonde lever.

Goed voor het sporten

Tijdens het sporten treedt spierschade op, je hebt bouwstenen nodig om de aan getaste spieren op te bouwen. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren en zijn een belangrijk onderdeel voor je spieren Botten bouillon bestaat voor 70 % uit eiwitten, een ideale manier om je eiwitten op peil te houden ook voor je soepelheid van je spieren en gewrichten.  

Dinkeldal bottenbouillon is na een ziekte zoals covid 19 de ondersteuning voor herstel van je lichaam.

Een eeuwen oud middel met een bewezen werking en 100% uit de natuur.

Deze Bottenbouillon is uitermate geschikt voor basis van soepen en sauzen.

We zijn zeer vereerd U nog deze eeuwen oude traditie voort te kunnen zetten uit de streek NO Twente waar onze voorouders van uit de boerderij Erve Elferman dateert vanuit 1473 al gebruikte.

Speciaal voor de liefhebbers hebben wij een bottenbouillon box samengesteld.

Een box met 5 porties, voor elke werkdag een zakje met dit pure goud voor uw gezondheid.

U heeft alleen maar iets gekookt water nodig om aan de gelatine toe te voegen even roeren en uw bottenbouillon is klaar om opgedronken te worden.

Dit wilt u toch ook?

 

 • Dinkeldal BOTTEN BOUILLON
  Dinkeldal BOTTEN BOUILLON

  Bestel nu:

  200 ml Dinkeldal BOTTEN BOUILLON - verpakt in 2 porties van 100 ml

  € 3,95 incl BTW

  € 3,62
© 2014 - 2024 boergondisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel