Big Green egg Workshops

Heb je een Big Green Egg gekocht en wil je de skills leren of ben je op zoek naar een leuk uitje met je familie of vrienden? Dan kun je bij ons een Workshop boeken om samen met dit unieke kooktoestel aan de slag te gaan. 

De Big Green Egg is een multifunctioneel kooktoestel waarmee je kunt grillen, bakken, stoven, roken, slowcooken en nog veel meer.... Om je op weg te helpen en de basis skills en de technieken te leren, maar ook om een gezellig samenzijn te hebben, organiseren we een workshop waarin we je de technieken graag leren. Vanzelfsprekend mag je aan het einde van de workshop genieten van hetgeen je hebt klaargemaakt. De kosten voor deze workshop zijn 95 euro p.p. waarbij de producten die je gaat bereiden zijn inbegrepen. 

De workshops worden georganiseerd op vrijdag en zaterdag en beginnen om 11.00 uur en duren tot 15.00 uur. De workshop gaat door als er minimaal 8 personen aangemeld zijn. De maximale groepsgrootte is 12 personen. 

Je kunt je aanmelden door je naam en telefoonnummer te sturen naar info@boergondisch.nl. Je krijgt van ons een bevestiging.  

 

© 2014 - 2024 boergondisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel